Schmeitz Advies

Schmeitz Advies © 2021     Links | Algemene Voorwaarden

PERSOONLIJKE BLOG

Via onderstaande link vindt U mijn verhaal. Als uw interesse is gewekt, nodig ik u ook uit mij te mailen voor een persoonlijk gesprek.

MIJN ONTWIKKELING

Mijn naam is John Schmeitz  


Mijn overtuiging is dat iedereen alles kan bereiken als hij zijn hart volgt. Ik vind relaties belangrijk en het geeft mij veel energie om mensen te zien groeien. Ik gun iedereen een gelukkig en betekenisvol bestaan. Ik gebruik privé en zakelijk het liefste een coachende benadering, omdat ik er van overtuigd ben dat mensen zichzelf kunnen helpen. In de praktijk, weet ik uit eigen ervaring, dat dit vaak lastig is. Daarom biedt ik u daarvoor een klankbord en faciliteer ik het proces. Soms is het echter eerst nodig puin te ruimen en gaat het om niet lullen maar poetsen. Daarnaast help ik dan bouwen aan een ondersteunende omgeving, waarin de mensen optimaal kunnen omgaan met de dynamiek.


Ik heb mij de laatste jaren bedrijfskundige doorontwikkeld en kan dankzij mijn technische achtergrond en communicatieve vaardigheden organisaties inzicht bieden, die nodig is om mens, proces en technologie in balans te brengen. Hierdoor kan ik keuzes niet alleen vanuit de technische randvoorwaarden beoordelen, maar ook op haalbaarheid. Tevens heb ik ook een coachopleiding gedaan omdat in veel gevallen de menskant de cruciale factor is in het proces.


Uitgangspunt om balans te vinden is dat u weet wat de doelstellingen van u en uw organisatie zijn. Door veranderende persoonlijke omstandigheden of uw (zakelijke) omgeving, kan de focus en (organisatie)doelstelling onduidelijk worden. Daarnaast is het van belang dat een verandering aansluit bij de mogelijkheden en spankracht van de mensen in de organisatie.


In de praktijk merk ik dat een ondersteunende werk omgeving van groot belang is om het potentieel van de groep goed to zijn recht te laten komen. Als practitioner Host2Transform merk ik dat de toolkit veel handvaten geeft om verbinding, openheid en delen van gezamenlijke middelen te faciliteren.


Alles draait om balans en leiderschap. Graag wil ik u als uw coach, facilitator en deskundige helpen vinden van de balans en faciliteren van persoonlijk leiderschap om een  positieve shift op persoonlijk, team en organisatieniveau te (co)creëren.

Een korte introductie over mijn visie en ontwikkeling

Business Management:


ICT/Telecom Advies/Implementatie:

Leidership

OPLEIDINGEN

Technische Hogeschool Eindhoven


ITIL Foundation

Bedrijfskunde voor ICT specialisten

Coachopleiding - Alba Academie

Theory U

Sensus Methode

KENNISGEBIEDEN

PROFIELSCHETS JOHN SCHMEITZ

Ik ben 53 jaar, vader van drie kinderen en woon samen met mijn zoon en hond in Oirschot.

Balans creëren is mijn rode draad.

Een korte introductie

Host2Transform practitioner