Schmeitz Advies

Schmeitz Advies © 2014     Links | Algemene Voorwaarden

Als Communicatieinfrastructuur dokter richt ik mij op de WAT (communicatieinfrastructuur) in de driehoek Mens, Proces en Technologie. Ofwel wat is er technisch nodig om te communiceren. Daarbij begeleid ik mensen en organisaties, die een gezonde communicatie infrastructuur willen (krijgen) en houden, zodat kosten laag blijven, de prestaties verbeteren en/of meer balans komt tussen de mensen en de ondersteunende communicatie infrastructuur. Dit draagt ook bij tot een hogere kwaliteit van leven en werken.


Doelen bereiken heeft te maken met interactie en voor interactie is communicatie nodig. Daarom is voor nagenoeg elke organisatie de communicatie infrastructuur van vitaal belang. Net als uw huisarts stel ik in korte tijd een diagnose, bespreek die met u, stel indien nodig een behandelplan op, voer de behandeling uit of verwijs naar specialisten en zorg voor begeleiding en nazorg.Misschien heeft u al het gevoel dat zaken beter kunnen of wilt u een onafhankelijke diagnose over de gezondheid van uw communicatie infrastructuur. Denk hierbij aan zaken als:John Schmeitz kan U als UW persoonlijke communicatie infrastructuur dokter, afhankelijk van uw vraag snel (vaak al in 2 à 3 dagen) een diagnose stellen. Waarna u de keuze heeft wel of niet verdere actie te ondernemen.

Geïnteresseerd? Klik dan hier om mij een e-mail te sturen. Laat uw contactgegevens achter en wanneer u het beste te bereiken bent. Ik neem dan contact met u op om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.